RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

Dizne za autogeno rezanje i zavarivanje

ZAŠTO KORISTITI DIZNE (ŽIŠKE) RAM

Kod svih do sada poznatih rješenja proizvodnje dizni (žižaka) javlja se manje ili više nepotpuno centriranje koje prouzrokuje promjenjiv plamen zagrijavanja i nesimetričan ulaz kisika za izgaranje i ispuhavanje. Posljedica toga je slabije i nepravilno presijecanje čeličnih limova. Naš razvojni tim uspio je riješiti ovaj problem te je konstruirao takavu diznu (žižak) koji omogućujeoptimalno miješanje plina i kisikapri čemu se dobiva kvalitetno izgaranje plina i postojana temperatura. Zbog izuzetno kvalitetnog riješenja izvedbe ovih dizni na svijetskom tržištu susresti ćete kopije naših dizni (žižaka), no svaka kopija koja se pojavi daleko je od orginalnih dizni (žižaka)RAM-a. Korisnici koji su jednom probali naše dizne uvijek će znati prepoznati kvalitetu i postojanost koji proizlaze iz naših proizvoda.

Dizna Z-Ram 10Dizna Z-ram 3

SAMO JE JEDAN ORGINAL SVE OSTALO SU LOŠE KOPIJE

Neovisno koji gorivi plin koristite u svojem radu (acetilen ili propan-butan) za rezanje čeličnih limova i profila uvjek upotrebljavate samo jedan rezač i rukohvat. Ovisno o radu sa željenim plinom mijenja se samo dizna (žižak)

  • acetilen Ž-RAM -10,
  • propan-butan Ž-RAM 20

Isti postupak vrijedi i za žljebljene limova i profila

  • acetilen Ž-RAM 3,
  • propan -butan Ž-RAM 3 PB

Posebnu pozornost smo tijekom razvoja posvetili žišcima za strojno rezanje acetilenom – Ž-RAM-82

Kako se od tih žižaka očekuje iznimno visoka kvaliteta rezanja i produljeni vijek trajanja, razvili smo žižak koji udovoljava upravo tim zahtjevima.
U svakom segmentu razvoja proizvoda koji nose ime RAM, posebna pozornost poklanja se sigurnosti rukovanja našom opremom. Bez obzira koji dio naše opreme koristite, sigurni ste da imate kvalitetan proizvod namijenjen prije svega vrhunskim profesionalcima spreman izdržati i najteže uvjete rada kojima ga izložite.

Uz poštovanje sigurnosnih standarada jamčimo vam sigurnost u radu i veliku isplativost investicje zbog ušteda u vremenu i potrošnji plina. Ovo potvrđuje ogroman broj korisnika naše opreme koji su prepoznali kvalitetu naših proizvoda.

Žižak Ž-RAM-10

Žižak Ž-RAM-10

Koriste se na svim tipovima ručnih rezača za rezanje acetilenom, RAM 93-01, RAM 93-01-A, RAM 93-03, RAM 93-03-A

Žižak Ž-RAM-20

Žižak Ž-RAM-20

Koriste se na svim tipovima ručnih rezača za rezanje propan - butanom, RAM 93-01, RAM 93-01-A, RAM 93-03, RAM 93-03-A

Žižak Ž-RAM-3

Žižak Ž-RAM-3

Koriste se za ispuhivanje (žljebljenje) limova i profila acetilenom i propan - butanom do debljine 20 mm. Prihvat na sve tipove rucnih rezaca, RAM 93-01, RAM 93-01-A, RAM 93-03, RAM 93-03-A

Žižak Ž-RAM-82 za strojno rezanje

Žižak Ž-RAM-82 za strojno rezanje

Koriste se na poluautomatskim i automatskim strojevima. Žižci su kromirani radi kvalitete rezanja i vijeka trajanja.