RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

Vatrogasni aparati

stu 26 2010

Poštovani,
U želji da svojim korisnicima omogućimo dodatnu uslugu u naš asortiman uveli smo aparate za gašenje požara. Modele aparata možete pogledati u doljnjoj listi.

Isto tako u mogućnosti smo Vam ponuditi usluge servisiranja vatrogasnih aparata (periodični i kontrolni pregledi)

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Vatrogasni aparat MGP-1

Vatrogasni aparat MGP-1

Vatrogasni aparat MGP-1je aparat namjenjen za gašenje požara klase ABCE. Aparat je konstruiran tako da je pod stalnim tlakom dušika koji je inertni plin te kao takav onemogućuje doticaj praha u aparatu sa vlagom iz zraka, što daje dodatnu garanciju da će aparat biti ispravan i u najekstremnijim uvjetima

Ručni aparat za gašenje MGP - 2

Ručni aparat za gašenje MGP - 2

Vatrogasni aparat MGP-2 je aparat namjenjen za gašenje požara klase ABCE. Aparat je konstruiran tako da je pod stalnim tlakom dušika koji je inertni plin te kao takav onemogućuje doticaj praha u aparatu sa vlagom iz zraka, što daje dodatnu garanciju da će aparat biti ispravan i u najekstremnijim uvijetima.

Ručni aparat za gašenje MGP - 3

Ručni aparat za gašenje MGP - 3

Vatrogasni aparat MGP-3 je aparat namjenjen za gašenje požara klase ABCE. Aparat je konstruiran tako da je pod stalnim tlakom dušika koji je inertni plin te kao takav onemogućuje doticaj praha u aparatu sa vlagom iz zraka, što daje dodatnu garanciju da će aparat biti ispravan i u najekstremnijim uvijetima

Ručni aparat za gašenje MGP - 6

Ručni aparat za gašenje MGP - 6

Vatrogasni aparat MGP-6 je aparat namjenjen za gašenje požara klase ABCE. Aparat je konstruiran tako da je pod stalnim tlakom dušika koji je inertni plin te kao takav onemogućuje doticaj praha u aparatu sa vlagom iz zraka, što daje dodatnu garanciju da će aparat biti ispravan i u najekstremnijim uvijetima.

Ručni aparat za gašenje MGP - 9

Ručni aparat za gašenje MGP - 9

Vatrogasni aparat MGP-9 je aparat namjenjen za gašenje požara klase ABCE. Aparat je konstruiran tako da je pod stalnim tlakom dušika koji je inertni plin te kao takav onemogućuje doticaj praha u aparatu sa vlagom iz zraka, što daje dodatnu garanciju da će aparat biti ispravan i u najekstremnijim uvijetima.

Ručni aparat za gašenje MGP - 50

Ručni aparat za gašenje MGP - 50

Vatrogasni aparat MGP-50 je aparat namjenjen za gašenje požara klase ABCE. Aparat je konstruiran tako da je pod stalnim tlakom dušika koji je inertni plin te kao takav onemogućuje doticaj praha u aparatu sa vlagom iz zraka, što daje dodatnu garanciju da će aparat biti ispravan i u najekstremnijim uvijetima.

Prijenosni uređaj za gašenje - PUG VP 100

Prijenosni uređaj za gašenje - PUG VP 100

Prijenosni uređaj za gašenje - PUG VP 100 je uređaj koji se koristi za gašenje požara prvenstveno u marinama i industrijskim postrojenjima. Dopadljiv dizajn i vrlo praktična i kvalitetna konstrukcija od svih poznatih sličnih proizvoda korisniku pruža maksimalnu efikasnost i upotrebljivost. Što je posebno važno, odlično je zaštićen od svih agresivnih djelovanja u industriji, marinama i drugim uvjetima korištenja.

Kontakti

Ram Rijeka

Ram Rijeka
E-mail: ram@ram-rijeka.com Sjedište: Braće Monjac 8, 51000 Rijeka
Adresa prodajnog centra i isporuke: Spinčićeva 9, 51000 Rijeka, Hrvatska Tel: +385 51 261 075; 684 359; 561 139
Fax: +385 51 684 369