RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

61. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća - Beograd

Beograd (15.-19. 05. 2017)

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća najznačajniji je gospodarski i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Europi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije, a naše poduzeće kao vodeći proizvođač opreme za autogeno rezanje i zavarivanje sudjelovalo je na istom. U ovom tekstu željeli bi dati kratak osvrt na održani sajam.

Poduzeće RAM je na sajmu tehnikeprezentiralo proizvode iz segmenta autogenog rezanja i zavarivanjagdje smo se posebno osvrnuli na naša najnovija tehnička dostignuća u ovom segmentu industrije.

Posebnu pažnju posvetili smo upoznavanju tržišta sa našimnovim garniturama za plinsko rezanje i zavarivanjekoje se isporučuju sa malim plinskim bocama. Povratnim informacijama došli smo do zaključka da postoji vrlo veliki interest za ovu grupu proizvoda, pogotovo u segmentu plinskih servisa kao i postavljanja centralnih grijanja.

Više informacije o garniturama

Isto tako naglasak smo stavili naproces zagrijavanja materijala prije samog procesa zavarivanja. U ovoj grupi proizvoda imamo vrlo veliko iskustvo te možemo svakom korisniku sugerirati određene proizvode koji su prikladni za njihove procese.


Tradicionalno naši proizvodi su već desetljećima prisutni na tržištu Republike Srbije ponajprije u rječnoj brodogradnji kao i u mnogim ostalim metaloprerađivačim poduzećima.

Za vrijeme sajamskih dana RAM je poslao novu i jasnu poruku tržištu da je u stanju riješiti sve probleme iz područja rezanja i zavarivanja te da je počelo novo vrijeme u kojem naši proizvodi postaju važan nositelj u procesima rezanja i zavarivanja čeličnih limova.

U galeriji slika možete "pogledati" atmosferu sa sajma.

Kontakti

Ram Rijeka

Ram Rijeka
E-mail: ram@ram-rijeka.com Sjedište: Braće Monjac 8, 51000 Rijeka
Adresa prodajnog centra i isporuke: Spinčićeva 9, 51000 Rijeka, Hrvatska Tel: +385 51 261 075; 684 359; 561 139
Fax: +385 51 684 369