RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

Sajam zavarivanja Zagreb 2014

Poštovani partneri,

Još jedan sajam zavarivanja je uspješno završio!

Iako ovaj sajam zavarivanja po broju izlagača bilježi i bolje dane slobodno možemo reći da prema broju posjetitelja ovo je rekordan sajam koji se odvija na ovim prostorima a odnosi se na djelatnost zavarivanja i rezanja. Svakako nakon ove vrlo uspješne izvedbe sajma zavarivanja možemo zaključiti da će budući sajmovi biti samo još bolji, veći i inovativniji te da će ovaj sajam opet postati vodeći specijalizirani sajam zavarivanja i rezanja kao i zaštite zavarivača i okoline u čitavoj regiji.

Nače poduzeće tradicionalno izlaže na sajmu zavarivanja, te bi se ovom prilokom željeli zahvaliti svima onima koji su posjetili naš štand.

Ove godine pored naše proizvodnje u segmentuplinskog rezanja i zavarivanjaizložili smo i neke novitete iz naše proizvodnje:

Oprema za intenzivno zagrijavanje tj. predgrijavanje Garniture sa malim bocama kisika,acetilena i propan-butana

CNC rezačicaVrlo veliki interes posjetitelji su iskazali za prijenosnu CNC rezačicu koja se pokazala vrlo praktična u slučajevima kada se zahtjeva mobilnost i velika pouzdanost.

CEBORAKod aparata za zavarivanje po prvi puta predstavili smo aparate za zavarivanje CEBORA koje smo započeli distribuirati na tržištu Republike Hrvatske. Radi se o vrlo kvalitetnim, pouzdanim i industrijskim aparatima za zavarivanje. Ove aparate posjetitelji našeg štanda mogli su isprobati i u radu te se uvjeriti u njihove izvrsne performanse. Više o ovim aparatima pisati ćemo u narednim izdanjima. Svi koji su zainteresirani za prezentaciju aparata za zavarivanjeCEBORAslobodno neka nam se jave!

Uz aparate za zavarivanje CEBORA svi zainteresirani mogli su pogledati i aparate za zavrivanjeHUGONG,KEMPPIkao iISKRU.

oprema za čiščenje i poliranje INOX zavarenih spojevaNovi proizvod koji smo predstavili hrvatskom tržištu je ioprema za čiščenje i poliranje INOX zavarenih spojeva.

Zaštita zavarivača i okolineŠto se tičezaštite zaavrivača i okolinepored standardne opreme koju možete pronaći kod nas u programu istaknuli bizaštitne respiratorne sustave Speedglaskoji su se mogli i isprobati.

GERESIsto tako napomenuli bi da ste na našem štandu mogli pogledati i glodalicu koju su prezentirali kolege iz poduzećaGERESvodećeg poduzeća u regiji koje se baviGENERALNIM REMONTOM, SERVISOM I ODRŽAVANJEM STROJEVA I POSTROJENJA.
Tel. ++385 1 3396 024, Fax: ++385 1 3396 026

I na samom kraju željeli bi iznjeti jednu malu atrakciju koja se odvijala na štandu a u kojoj su mogli uživati svi posjetitelji ovog sajma – BESPLATNO TOČENJE PIVA IZ APARATA ZA ZAVARIVANJE SA GORIONIKOM

Detaljnije o izgledu našeg štanda, proizvodima i ostalom možete pogledati ugaleriji slika.

Kontakti

Ram Rijeka

Ram Rijeka
E-mail: ram@ram-rijeka.com Sjedište: Braće Monjac 8, 51000 Rijeka
Adresa prodajnog centra i isporuke: Spinčićeva 9, 51000 Rijeka, Hrvatska Tel: +385 51 261 075; 684 359; 561 139
Fax: +385 51 684 369