RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

Prezentacije poluautomatskih uređaja za rezanje i zavarivanje proizvođača KOIKE u hrvatskim brodogradilištima

Prezentacije poluautomatskih uređaja za rezanje i zavarivanje proizvođača KOIKE u hrvatskim brodogradilištima

U nadi da našim poslovnim partnerima približimo proizvode za plinsko rezanje i zavarivanje renomiranog svjetskog proizvođača KOIKE organizirali smo prezentacije u domaćim brogoradilištima na kojima smo svim sudionicima kroz teoretski i praktični dio pokazali sve prednosti koje proizlaze uporabom ovih proizvoda.

Poduzeće KOIKE najveći dio svog proizvodnog programa upravo je razvijao u suradnji sa brodogradilištima, koja predstavljaju ključni segment u njegovom poslovanju. Velika većina prijedloga, sugestija i potreba upravo su došli neposredno iz segmenta brodograđevne industrije na početku iz japanskih brodogradilišta, a kasnije iz velikog broja brodogradilišta širom svijeta.

Napredna tehnologija u kombinaciji sa velikom uključenosti u specifične kupčeve potrebe, je osnovna prepoznatljivost ovog japanskog proizvođača kojeg karakterizira više od 90 godina tradicije u pliskom , laserskom i plazma rezanju. Proizvodi ovog proizvođača prisutni su u cijelom svijetu ponajviše u brodograđevnom sektoru što dokazuje veliku kvalitetu i mogućnost primjene ove napredne tehnologije.

Prozvode su prezentirali djelatnici KOIKE-a iz Nizozemske, a isto tako prezentaciju je pratio i tehnički direktor zadužen za tržište Europe. Prezentacija je organizirana i odrađena u dvije faze: teoretki dio koji je obuhvaćao kratko upoznavanje sa poduzećem KOIKE kao i sa svim grupama njegovog proizvodnog programa kao i praktični dio gdje su se mogli vidjeti ovi proizvodi u radu.

Proizvodi koji su bili prezentirani:

  • POLUAUTOMATSKI STROJ ZA ZAVARIVANJE – WEL HANDY MULTY 42 V
  • POLUAUTOMATSKI STROJ ZA REZANJE – IK 72T. Vrlo velika prednost ovog stroja je što osim normalnih trčnica (vodilaca) može koristiti i trodimenzionalne tračnice.
  • POLUAUTOMATSKI STROJ ZA REZANJE - IK-12 MAX3 STD
  • POLUATOMATSKI STROJ ZA REZANJE - IK 92 PUMA
  • POLUAUTOMATSKI STROJ ZA REZANJE – HANDY AUTO 220 V
  • TRODIMENZIONELNE TRAČNICE

U razgovoru sa djelatnicima brodogradilišta možemo zaključiti da prezentirani proizvodi imaju vrlo veliku primjenu u ovom sektoru, što dokazuje i primjer jednog hrvatskog brodogradilišta koje posjeduje poluautomatski uređaj za rezanje IK 72 T sa trodiomenzionalnim tračnicama, te je iznimno zadovoljno ovim uređajem.

Na ovaj način još jednom se zahvaljujemo svim sudionicima prezentacije, te se nadamo da smo Vam uspijeli pokazati novitete iz područja plinskog rezanja i zavarivanja koji bi mogli unaprijediti Vaš proizvodni proces te u konačnici povećati produktivnost i proizvodnost, što je ujedno bio i glavni cilj prezentacije.

U nastavku možete pogletati filmove i slike sa prezentacije.

Prezentacija Brodosplit i 3 Maj – Prezentacija poluautomatskog uređaja za rezanje IK-12 Max 3 – KOIKEPrezentacija Brodosplit i 3 Maj – Prezentacija poluautomatskog uređaja za rezanje IK-12 Max 3 – KOIKE

Galerija fotografija

Kontakti

Ram Rijeka

Ram Rijeka
E-mail: ram@ram-rijeka.com Sjedište: Braće Monjac 8, 51000 Rijeka
Adresa prodajnog centra i isporuke: Spinčićeva 9, 51000 Rijeka, Hrvatska Tel: +385 51 261 075; 684 359; 561 139
Fax: +385 51 684 369