RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

Monografija 1962. - 2012.

ruj 17 2015

Naše poduzeće ove godine slavi 50 godina svog poslovanja te smo povodom ove obljetnice tiskali monografiju u kojoj možete pročitati detaljnije informacija o našem poduzeću (od samog osnutka naše tvrtke pa sve do današnjih dana).

Pola stoljeća poslovanja RAM-a!

stu 16 2012

Povodom pola stoljeća poslovanja RAM-a u Novom listu 24. listopada 2012 izašao je članak o našem poduzeću. Cijelokupan tekst možete pročitati i na našoj web stranici.

Obavijest - novi portal o zavarivanju

lis 13 2011

Povodom otvaranja portala zavarivanja kao i redizajna naše korporativne web stranice želimo svim svojim korisnici pružiti dodatnu mogućnost, odnosno dodatnu vrijednost da prilikom nabavke aparata ili ručnih rezača dobiju gratis zavarivačku jaknu i zavarivačke rukavice kako bi potpuno zaštičeni mogli obavljati poslove zavarivanja ili rezanja.

Jedini Hrvatski proizvođač opreme za autogeno rezanje i zavarivanje

lis 04 2011

U najnovijem broju časopisa zavarivanje (izdanje svibanj-kolovoz; 2011 god) izašao je članak o našem poduzeću.

RAM - distributer proizvodnog programa GCE-a

ruj 06 2011

Željeli bi Vas obavijestiti da RAM već duži niz godina uspješno distribuira proizvode vodeće svjetske tvrtke na području regulacije plinova GCE koja ima sjedište u Malmou.

Rezultati natječaja za najbolju fotografiju

vlj 08 2011

Poštovani, Kao prvo zahvaljujemo se na uloženom trudu koji je bio potreban da se uhvati najbolja fotogafija naših proizvoda u radu. Znamo da nije bilo jednostavno, ali vjerujemo da se isplatilo. Na našu adresu pristigle su brojne fotografije od kojih je naša stručna komisija izabrala najbolju.

Instalacija ventilacijskog sitema!

sij 04 2011

U prostoru radione za održavanje vozila, Ceste Rijeka u industrijskoj zoni Kukuljanovo instalirali smo dva ispušna sistema Kemper, za odvodnju plinova prilikom zavarivanja.

Prezentacija zavarivanja korijena zavara mig postupkom

pro 14 2010

Dana 9 prosinca 2010. održali smo, uz pomoć generalnog distributera Kemppi aparata za Hrvatsku, (Cromatec d.o.o.) u prostoru cjevarije brodogradilišta prezentaciju najnovijih dostignuća na području zavarivanja korijena zavara. Prezentiran je postupak zavarivanja korijena MIG postupkom. Pri tom pokazan je postupak zavarivanja korijena zavara na inox cijevima, gdje je u jednom prolazu učinjen i korijen i popuna i to bez prethodne pripreme, tj skošavanja cijevi. Prezentaciju smo održali sa najnovijim aparatom FASTMIG PULSE 350/450 čije karakteristike možete pogledati u PDF dokumentu.

Vatrogasni aparati

stu 26 2010

Poštovani, U želji da svojim korisnicima omogućimo dodatnu uslugu u naš asortiman uveli smo aparate za gašenje požara. Modele aparata možete pogledati u doljnjoj listi. Isto tako u mogućnosti smo Vam ponuditi usluge servisiranja vatrogasnih aparata (periodični i kontrolni pregledi). Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Natječaj za najbolju fotografiju

stu 15 2010

Poštovani partneri, Objavili smo natječaj za najbolju fotografiju sa motivom naših proizvoda snimljenih u radu. Fotografije mogu biti snimljene sa makro profilom, odnosno gdje se vidi samo dizna (žižak) sa iskrama ili sa motivom na kojem će biti prikazan čitav proizvod u radu.

Prva « ... 1 234... » Zadnja