RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

Zavjese za zavarivanje, vatrootporni materijali, zavarivački pokrivači...

Mar 29 2009

Zavjese za zavarivanje, vatrootporni materijali, zavarivački pokrivači...

U nastojanju da zadovoljimo potrebe naših kupaca odlučili smo se na suradnju sa vodećim svjetskim proizvođačem opreme za zaštitu sudionika u procesima zavarivanja i brušenja – poduzećem Cepro International

Siguran i dobro opremljen radni prostor za zavarivače i brusače kao i prevencija rizika od presudne su važnosti za poduzeća koja se bave ovom vrstom djelatnošću. Zavarivači i ostali radnici koju se nalaze u prostorima gdje se zavaruje i brusi izloženi su brojnim opasnostima koje imaju izvor u samom postupku zavarivanja ili u neposrednoj okolini. Optimalana zaštita djelatnika protiv opasnosti kao što su svjetlosno zračenje, buka i toplina prijeko je potrebna za racionalno obavljanje poslova u mnogim poduzećima.

CEPRO je specijalist u pružanju zaštite za prostore u kojima se zavaruje i brusi te nudi široku paletu proizvoda i usluga. CEPRO proizvodi neće samo povećati sigunost u radnim prostorima, već povećavaju i efikasnost djelatnika te općenito smanjuju troškove kompanijama. Svi CEPRO proizvodi rezultat su dugogodišnjeg istraživanja i dizajniranja zaštitnih srestava protiv štetnosti koje proizlaze iz procesa zavarivanja i brušenja. CEPRO proizvodi udovoljavaju svim postavljenim standardima i regulativama.

Kontakti

Ram Rijeka

Ram Rijeka
E-mail: ram@ram-rijeka.com Sjedište: Braće Monjac 8, 51000 Rijeka
Adresa za slanje pošte i isporuku: Radnička BB, 51000 Rijeka Tel: +385 51 261 075; 684 359; 561 139
Fax: +385 51 684 369