RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

Novi katalog - Oprema i alati za rezanje i zavarivanje

Sep 09 2010

Novi katalog - Oprema i alati za rezanje i zavarivanje

PREDMET:NOVI KATALOG

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi katalog poduzeća RAM, koji je ovaj put objedinio cjelokupan asortiman proizvoda i alata za autogeno rezanje i zavarivanje.

Danas je RAM kao najveći proizvođač opreme za autogeno rezanje i zavarivanje, postao brand koji simbolizira kvalitetu, pouzdanost i trajnost, te je prisutan na čitavom tržištu Republike Hrvatske kao i na mnogima drugim tržištima.

Stečeno iskustvo u proteklih 45 godina poslovanja omogućilo je nama i našim korisnicima zajednički rast i razvoj, te sa zadovoljstvom možemo ustvrditi da je pristup u kojem je kupac u središtu pozornosti postao prepoznatljiv zaštitini znak našeg poduzeća.

Naša proizvodnja usmjerena je prema proizvodu visoke kvalitete, selekcioniranjem najboljeg materijala, vrhunskim ispitivanjem, sve u cilju postizanja kvalitetnog proizvoda.

Naša misija je, svim našim korisnicima omoguciti da uporabom naših proizvoda unaprijede vlastito poslovanje i povecaju konkurentnost na tržištu.

Stoga bi Vas zamolili ukoliko imate prijedloge ili sugestije koje bi Vam pomogle u svakodnevnom poslovanju, da nas obavijesite kako bi iste mogli razmotriti, te ukoliko nam poslovni proces dozvoljava i primjeniti.

Publikaciju možete pogledatiovdje.

 

Kontakti

Ram Rijeka

Ram Rijeka
E-mail: ram@ram-rijeka.com Sjedište: Braće Monjac 8, 51000 Rijeka
Adresa za slanje pošte i isporuku: Radnička BB, 51000 Rijeka Tel: +385 51 261 075; 684 359; 561 139
Fax: +385 51 684 369