RAM - Novi katalog Monografija 1962. - 2012. Zavarivanje.info

Sapnice za intenzivno zagrijavanje (višeplamenske sapnice)

Sapnice za intenzivno zagrijavanje (višeplamenske sapnice)

Tim naših stručnjaka dizajnirao je novu i vrlo učinkovitu liniju proizvoda namjenjenih intenzivnom zagrijavanju smjesom kisika i propan-butana.

Sapnice  se sastoje od dva unutrašnja dijela izrađena iz mesinga i vanjske bakrene sapnice. Montiraju se na cijev (plamenik) standardne dužine 700 mm.

Po želji korisnika u mogućnosti smo proizvesti i plamenike drugih dimenzija.

Ukoliko želite isprobati naše višeplamenske grijače  slobodno nam se javite, vrlo rado ćemo se odazvati i osobno Vam prezentirati sve prednosti nove linije proizvoda.

Višeplamenski grijač RAM

Toplina je jedan od primarnih faktora u mnogobrojnim poslovima u metalnoj industriji. Općenito je poznato, da je acetilenski plamenik za zavarivanje univerzalan u svojoj primjeni, no postoje mnogobrojni radovi većeg intenziteta kojeg acetilenski plamenici ne mogu zadovoljiti. Postoje naime, limitirani volumen kisika i acetilena koji se može miješati bez bojazni povratnog plamena, koji se pojavljuje kod ekstremno brzog širenja plamena karakterističnog za velike volumene smjese plinova.

Nasuprot tome veliki volumen gorivog plina, kao propana ili zemnog plina može se sa sigurnošću miješati sa kisikom na račun sporijeg širenja plamena. Evidentno je, da je to veći plamen i rezultirajuće zagrijavanje, što je veći volumen mješavine. Upotrebljavajući sapnice za intenzivno zagrijavanjetip RAM, postižemo zaista izvanredne rezultate. Primjena ovih plamenika je neograničena kada se zahtjeva velika količina topline.

Višeplamenske sapnice RAM

Višeplamenske sapnice izrađujemo u sljedećim dimenzijama:

  1. SAPNICA ZA INTENZIVNO ZAGRIJAVANJE propan-butan tipRAM 1 H
  2. SAPNICA ZA INTENZIVNO ZAGRIJAVANJE propan-butan tipRAM 2 H
  3. SAPNICA ZA INTENZIVNO ZAGRIJAVANJE propan-butan tipRAM 3 H
  4. SAPNICA ZA INTENZIVNO ZAGRIJAVANJE propan-butan tipRAM 4 H
  5. SAPNICA ZA INTENZIVNO ZAGRIJAVANJE propan-butan tipRAM 5 H